Партньорство

Имате желание да започнете свой собствен бизнес?

Намате необходимите средства, както и складово пространство за целта?

Станете наш дропшипинг партньор и това няма да е от значение!

 

Какво е дропшипинг?

 

Дропшипингът е модел на бизнес, при който закупувате продуктите от доставчика само когато имате поръчка от Ваш клиент и ние ги изпращаме директно до него.

 

Ползите от дропшипинга!

 

Ниска инвестиция: При този модел не се нуждаете от инвестиция от хиляди левове в складови наличности. Вместо това, когато имате конкретна поръчка от Ваш клиент, просто се свързвате с нас и ние я изпращаме.

Голямо разнообразие от продуктиНе е нужно да поддържате на склад всички продукти, които предлагате. Можете да предлагате голямото разнообразие от ядки, семема и сушени плодове от нашия каталог на когото, където и колкото поискате.

Минимален рискБез да инвестирате хиляди в складови наличности, риска от започване на собствен бизнес се намалява драстично. Ако нещата не потръгнат, нищо не губите.  

Няма значение къде се намирате: Не е нужно да се притеснявате за изпращане и доставки. Стига да имате поръчка от Ваш клиент, ние ще я изпратим директно до него от Ваше име.

 

Къде мога да продавам?

 
Можете да предлагате разнообразието ни от продукти където и на когото поискате - Ваш собствен онлайн магазин, фейсбук страница, в сайтове за обяви, дори и на Ваши приятели и познати.

 

Какво предлагаме?

голямо разнообразие от ядки, семена и сушени плодове, които можете да продавате навсякъде,

- добър процент комисионна за Вас (в зависимост от продукта),

- свободата Вие сами да определите цената, на която ще предлагате продуктите си,

- възможност за предлагане на продуктите под Ваш бранд,

- възможност за добавяне на Ваши рекламни материали в пратката,

- изплащане на Вашите печалби всеки месец.

 

Дропшипингът може да бъде страничен доход към основната Ви работа или пък основен доход. Ние Ви даваме възможност да започнете собствен бизнес с малка инвестиция без стока на склад и без рискове.

Ако проявявате интерес и имате желание да опитате, можете да се свържете с нас на имейл - sales@nutsdelivery.com